Zaznacz stronę

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO) informuję, iż:

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest KADONI sp. z o.o.  z/s w Wąsoszwoie. Dane kontaktowe: ul. Aleksandrów 14, 42-230 Wąsosz, tel: 795 007 959
Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są w celu realizacji zgłoszenia poprzez formularz zamieszczony na stronie internetowej kadoni.pl (art. 6 ust. 1 lit. a RODO) na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody.
Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez Administratora przez okres uzależniony od celu ich przetwarzania. Oznacza to, że dane będą przetwarzane przez okres do czasu udzielenia odpowiedzi na zgłoszenie.
Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do przenoszenia danych, kiedy jest to możliwe, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy prawa.
Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne. Nie jest Pani/Pani zobowiązana/y do ich podania. W przypadku ich niepodania Administrator może nie być w stanie udzielić odpowiedzi na Pani/Pana zgłoszenie.
Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.